TV Guide

Naked and Afraid

10:00 - 10:50 (50 mins)

Dual Survival

10:50 - 11:45 (55 mins)

What On Earth?

11:45 - 12:40 (55 mins)

Fast N' Loud

12:40 - 13:35 (55 mins)

Alaskan Bush People

13:35 - 14:30 (55 mins)

Mega Trains

14:30 - 15:25 (55 mins)

Fast N' Loud: Demolition Theater

15:25 - 16:20 (55 mins)

Food Factory

16:20 - 16:45 (25 mins)

How Do They Do It?

16:45 - 17:15 (30 mins)

Fast N' Loud

17:15 - 18:10 (55 mins)

Naked and Afraid

18:10 - 19:05 (55 mins)

Storage Hunters UK

19:05 - 19:30 (25 mins)

Auction Hunters

19:30 - 20:00 (30 mins)

Diesel Brothers

20:00 - 21:00 (60 mins)

Fast N' Loud: Demolition Theater

21:00 - 22:00 (60 mins)

Supertruckers

22:00 - 23:00 (60 mins)

Street Outlaws

23:00 - 23:55 (55 mins)

Diesel Brothers

23:55 - 00:45 (50 mins)

Fast N' Loud: Demolition Theater

00:45 - 01:30 (45 mins)

Supertruckers

01:30 - 02:15 (45 mins)

Street Outlaws

02:15 - 03:00 (45 mins)

Naked and Afraid

03:00 - 03:45 (45 mins)

Food Factory

03:45 - 04:10 (25 mins)

How Do They Do It?

04:10 - 04:30 (20 mins)

Mega Trains

04:30 - 05:15 (45 mins)

Fast N' Loud

05:15 - 06:00 (45 mins)

Storage Hunters UK

06:00 - 06:25 (25 mins)

Storage Hunters UK

06:25 - 06:45 (20 mins)

Storage Hunters UK

06:45 - 07:10 (25 mins)

Storage Hunters UK

07:10 - 07:30 (20 mins)

Storage Hunters UK

07:30 - 07:55 (25 mins)

Storage Hunters UK

07:55 - 08:20 (25 mins)

Supertruckers

08:20 - 09:10 (50 mins)

Supertruckers

09:10 - 10:00 (50 mins)

Supertruckers

10:00 - 10:50 (50 mins)

My Weight Is Killing Me

09:55 - 10:45 (50 mins)

Breaking Amish: Brave New World

10:45 - 11:35 (50 mins)

Married By Mom And Dad

11:35 - 12:25 (50 mins)

Married By Mom And Dad

12:25 - 13:15 (50 mins)

Married By Mom And Dad

13:15 - 14:05 (50 mins)

Married By Mom And Dad

14:05 - 15:00 (55 mins)

Married By Mom And Dad

15:00 - 15:55 (55 mins)

Married By Mom And Dad

15:55 - 16:50 (55 mins)

Cake Boss

16:50 - 17:15 (25 mins)

Kitchen Boss

17:15 - 17:45 (30 mins)

My Weight Is Killing Me

17:45 - 18:40 (55 mins)

Say Yes to the Dress

18:40 - 19:05 (25 mins)

Secretly Pregnant

19:05 - 20:00 (55 mins)

My 600LB Life

20:00 - 21:50 (110 mins)

Outrageous 911

21:50 - 22:15 (25 mins)

Outrageous 911

22:15 - 22:45 (30 mins)

Monsters Inside Me

22:45 - 23:40 (55 mins)

My 600LB Life

23:40 - 01:25 (105 mins)

Outrageous 911

01:25 - 01:50 (25 mins)

Outrageous 911

01:50 - 02:10 (20 mins)

Monsters Inside Me

02:10 - 02:55 (45 mins)

Secretly Pregnant

02:55 - 03:40 (45 mins)

Cake Boss

03:40 - 04:05 (25 mins)

Say Yes to the Dress

04:05 - 04:25 (20 mins)

My Weight Is Killing Me

04:25 - 05:10 (45 mins)

Breaking Amish: Brave New World

05:10 - 06:00 (50 mins)

Cake Boss

06:00 - 06:25 (25 mins)

My Weight Is Killing Me

06:25 - 07:10 (45 mins)

My Weight Is Killing Me

07:10 - 07:55 (45 mins)

My Weight Is Killing Me

07:55 - 08:40 (45 mins)

My Weight Is Killing Me

08:40 - 09:30 (50 mins)

My Weight Is Killing Me

09:30 - 10:20 (50 mins)

Web Of Lies

10:10 - 11:00 (50 mins)

I'd Kill For You

11:00 - 11:50 (50 mins)

I Almost Got Away With It

11:50 - 12:40 (50 mins)

Bad Blood

12:40 - 13:05 (25 mins)

Bad Blood

13:05 - 13:30 (25 mins)

Swamp Murders

13:30 - 14:20 (50 mins)

Web Of Lies

14:20 - 15:10 (50 mins)

Murder Comes To Town

15:10 - 16:00 (50 mins)

I'd Kill For You

16:00 - 16:50 (50 mins)

I Almost Got Away With It

16:50 - 17:40 (50 mins)

Momsters: When Moms Go Bad

17:40 - 18:05 (25 mins)

Momsters: When Moms Go Bad

18:05 - 18:30 (25 mins)

Swamp Murders

18:30 - 19:20 (50 mins)

Web Of Lies

19:20 - 20:10 (50 mins)

Suspicion

20:10 - 21:00 (50 mins)

A Taste For Murder

21:00 - 21:50 (50 mins)

American Monster

21:50 - 22:40 (50 mins)

The Darkest Of Nights: People...

22:40 - 23:30 (50 mins)

Blood Relatives

23:30 - 00:20 (50 mins)

A Taste For Murder

00:20 - 01:10 (50 mins)

American Monster

01:10 - 02:00 (50 mins)

The Darkest Of Nights: People...

02:00 - 02:48 (48 mins)

I Almost Got Away With It

02:48 - 03:36 (48 mins)

Momsters: When Moms Go Bad

03:36 - 04:01 (25 mins)

Momsters: When Moms Go Bad

04:01 - 04:24 (23 mins)

Swamp Murders

04:24 - 05:12 (48 mins)

Web Of Lies

05:12 - 06:00 (48 mins)

Young, Hot And Crooked

06:00 - 06:25 (25 mins)

Young, Hot And Crooked

06:25 - 06:50 (25 mins)

Bad Blood

06:50 - 07:15 (25 mins)

Bad Blood

07:15 - 07:40 (25 mins)

Bad Blood

07:40 - 08:05 (25 mins)

Bad Blood

08:05 - 08:30 (25 mins)

Bad Blood

08:30 - 08:55 (25 mins)

Bad Blood

08:55 - 09:20 (25 mins)

Momsters: When Moms Go Bad

09:20 - 09:45 (25 mins)

Momsters: When Moms Go Bad

09:45 - 10:10 (25 mins)

Murder Comes To Town

10:10 - 11:00 (50 mins)

Bad Dog

10:10 - 11:00 (50 mins)

Beyond Survival With Les Stroud

11:00 - 11:50 (50 mins)

How It's Made

11:50 - 12:15 (25 mins)

How It's Made

12:15 - 12:40 (25 mins)

Strangest Weather On Earth

12:40 - 13:30 (50 mins)

Doki

13:30 - 13:55 (25 mins)

Kids Vs Film

13:55 - 14:20 (25 mins)

MythBusters

14:20 - 15:10 (50 mins)

Redesign My Brain

15:10 - 16:00 (50 mins)

Battle Bots

16:00 - 16:50 (50 mins)

Don't Blink

16:50 - 17:15 (25 mins)

Don't Blink

17:15 - 17:40 (25 mins)

Destroyed In Seconds

17:40 - 18:05 (25 mins)

Destroyed In Seconds

18:05 - 18:30 (25 mins)

How It's Made

18:30 - 18:55 (25 mins)

How It's Made

18:55 - 19:20 (25 mins)

MythBusters

19:20 - 20:10 (50 mins)

Battle Bots

20:10 - 21:00 (50 mins)

Don't Blink

21:00 - 21:25 (25 mins)

Don't Blink

21:25 - 21:50 (25 mins)

Destroyed In Seconds

21:50 - 22:15 (25 mins)

Destroyed In Seconds

22:15 - 22:40 (25 mins)

Beyond Survival With Les Stroud

22:40 - 23:30 (50 mins)

Redesign My Brain

23:30 - 00:20 (50 mins)

Battle Bots

00:20 - 01:10 (50 mins)

Don't Blink

01:10 - 01:35 (25 mins)

Don't Blink

01:35 - 02:00 (25 mins)

Destroyed In Seconds

02:00 - 02:25 (25 mins)

Destroyed In Seconds

02:25 - 02:50 (25 mins)

Beyond Survival With Les Stroud

02:50 - 03:40 (50 mins)

How It's Made

03:40 - 04:05 (25 mins)

How It's Made

04:05 - 04:30 (25 mins)

Strangest Weather On Earth

04:30 - 05:20 (50 mins)

MythBusters

05:20 - 06:00 (40 mins)

Doki

06:00 - 06:25 (25 mins)

Doki

06:25 - 06:50 (25 mins)

Kids Vs Film

06:50 - 07:15 (25 mins)

Kids Vs Film

07:15 - 07:40 (25 mins)

My Cat From Hell

07:40 - 08:30 (50 mins)

Bad Dog

08:30 - 09:20 (50 mins)

Bad Dog

09:20 - 10:10 (50 mins)

Bad Dog

10:10 - 11:00 (50 mins)

Pit Bulls And Parolees

10:00 - 10:55 (55 mins)

Bondi Vet

10:55 - 11:50 (55 mins)

Voodoo Shark

11:50 - 12:45 (55 mins)

Gator Boys

12:45 - 13:40 (55 mins)

Tiger's Attack

13:40 - 14:35 (55 mins)

Tanked

14:35 - 15:30 (55 mins)

Snake Sheila

15:30 - 15:55 (25 mins)

Snake Sheila

15:55 - 16:25 (30 mins)

Cute To Killer

16:25 - 17:20 (55 mins)

Predators Up Close With Joel Lambert

17:20 - 18:15 (55 mins)

Tanked

18:15 - 19:10 (55 mins)

Tiger's Attack

19:10 - 20:05 (55 mins)

Cute To Killer

20:05 - 21:00 (55 mins)

Predators Up Close With Joel Lambert

21:00 - 21:55 (55 mins)

Gator Boys

21:55 - 22:50 (55 mins)

Snake Sheila

22:50 - 23:15 (25 mins)

Snake Sheila

23:15 - 23:45 (30 mins)

Bondi Vet

23:45 - 00:40 (55 mins)

Cute To Killer

00:40 - 01:35 (55 mins)

Tanked

01:35 - 02:25 (50 mins)

Tiger's Attack

02:25 - 03:15 (50 mins)

Gator Boys

03:15 - 04:02 (47 mins)

Snake Sheila

04:02 - 04:27 (25 mins)

Snake Sheila

04:27 - 04:49 (22 mins)

Cute To Killer

04:49 - 05:36 (47 mins)

Swamp Brothers

05:36 - 06:00 (24 mins)

Swamp Brothers

06:00 - 06:25 (25 mins)

Cute To Killer

06:25 - 07:15 (50 mins)

Meet The Penguins

07:15 - 07:40 (25 mins)

Meet The Penguins

07:40 - 08:10 (30 mins)

Wild Animal Rescue

08:10 - 09:05 (55 mins)

Treetop Cat Rescue

09:05 - 09:30 (25 mins)

Treetop Cat Rescue

09:30 - 10:00 (30 mins)

Voodoo Shark

10:00 - 10:55 (55 mins)