TV Guide

Fast N' Loud

21:00 - 22:00 (60 mins)

Deadliest Snakes Of South Africa

22:00 - 23:00 (60 mins)

What On Earth?

23:00 - 23:55 (55 mins)

Taking Fire

23:55 - 00:45 (50 mins)

Street Outlaws

00:45 - 01:30 (45 mins)

Street Outlaws

01:30 - 02:15 (45 mins)

Street Outlaws

02:15 - 03:00 (45 mins)

Fast N' Loud

03:00 - 03:45 (45 mins)

Fast N' Loud

03:45 - 04:30 (45 mins)

Fast N' Loud

04:30 - 05:15 (45 mins)

Fast N' Loud

05:15 - 06:00 (45 mins)

Food Factory

06:00 - 06:25 (25 mins)

How Do They Do It?

06:25 - 06:45 (20 mins)

Container Wars

06:45 - 07:10 (25 mins)

Storage Wars Canada

07:10 - 07:30 (20 mins)

What On Earth?

07:30 - 08:20 (50 mins)

You Have Been Warned

08:20 - 09:10 (50 mins)

Fast N' Loud

09:10 - 10:00 (50 mins)

Gold Rush

10:00 - 10:50 (50 mins)

Fast N' Loud

10:50 - 11:45 (55 mins)

Street Outlaws

11:45 - 12:40 (55 mins)

Fast N' Loud

12:40 - 13:35 (55 mins)

Container Wars

13:35 - 14:00 (25 mins)

Storage Wars Canada

14:00 - 14:30 (30 mins)

What On Earth?

14:30 - 15:25 (55 mins)

You Have Been Warned

15:25 - 16:20 (55 mins)

Food Factory

16:20 - 16:45 (25 mins)

How Do They Do It?

16:45 - 17:15 (30 mins)

Fast N' Loud

17:15 - 18:10 (55 mins)

Gold Rush

18:10 - 19:05 (55 mins)

Container Wars

19:05 - 19:30 (25 mins)

Storage Wars Canada

19:30 - 20:00 (30 mins)

Hunted UK

20:00 - 21:00 (60 mins)

Deadliest Catch: Dungeon Cove

21:00 - 22:00 (60 mins)

My Fat Saved My Life

20:55 - 21:50 (55 mins)

Shocking Breastfeeding

21:50 - 22:45 (55 mins)

Sex Sent Me To The ER

22:45 - 23:40 (55 mins)

Sex Sent Me To The ER

23:40 - 00:35 (55 mins)

Sex Sent Me To The ER

00:35 - 01:25 (50 mins)

Sex Sent Me To The ER

01:25 - 02:10 (45 mins)

My Big Fat Fabulous Life

02:10 - 02:55 (45 mins)

My Fat Saved My Life

02:55 - 03:40 (45 mins)

Shocking Breastfeeding

03:40 - 04:25 (45 mins)

My Extreme Excess Skin

04:25 - 05:10 (45 mins)

Oprah: Where Are They Now?

05:10 - 06:00 (50 mins)

Cake Boss

06:00 - 06:25 (25 mins)

Kitchen Boss

06:25 - 06:45 (20 mins)

Say Yes to the Dress

06:45 - 07:10 (25 mins)

Extraordinary Pregnancies

07:10 - 07:55 (45 mins)

Cake Boss

07:55 - 08:15 (20 mins)

90 Days To Wed: Happily Ever After?

08:15 - 09:05 (50 mins)

She's In Charge

09:05 - 09:55 (50 mins)

My 600lb Life: Where Are They Now?

09:55 - 10:45 (50 mins)

Your Style In His Hands

10:45 - 11:35 (50 mins)

Toddlers & Tiaras

11:35 - 12:25 (50 mins)

Cake Boss

12:25 - 12:50 (25 mins)

Obsessive Compulsive Cleaners

12:50 - 13:40 (50 mins)

Six Little McGhees

13:40 - 14:05 (25 mins)

Six Little McGhees

14:05 - 14:30 (25 mins)

My 600LB Life

14:30 - 16:20 (110 mins)

Extreme Couponing

16:20 - 16:50 (30 mins)

Cake Boss

16:50 - 17:15 (25 mins)

Kitchen Boss

17:15 - 17:45 (30 mins)

My 600LB Life

17:45 - 18:40 (55 mins)

Say Yes to the Dress

18:40 - 19:05 (25 mins)

Baby Changes Everything

19:05 - 20:00 (55 mins)

Say Yes to the Dress

20:00 - 20:55 (55 mins)

She's In Charge

20:55 - 21:50 (55 mins)

Six Degrees Of Murder

21:00 - 21:50 (50 mins)

Evil Kin

21:50 - 22:40 (50 mins)

Grave Secrets

22:40 - 23:30 (50 mins)

Paranormal Lockdown

23:30 - 00:20 (50 mins)

Alaska Haunting

00:20 - 01:10 (50 mins)

Who Killed Jane Doe?

01:10 - 02:00 (50 mins)

Casey Anthony: An American Murder...

02:00 - 02:48 (48 mins)

Grave Secrets

02:48 - 03:36 (48 mins)

Murder Chose Me

03:36 - 04:24 (48 mins)

Murder Book

04:24 - 05:12 (48 mins)

Blood Relatives

05:12 - 06:00 (48 mins)

The Locator

06:00 - 06:25 (25 mins)

The Locator

06:25 - 06:50 (25 mins)

I Almost Got Away With It

06:50 - 07:40 (50 mins)

California Investigator

07:40 - 08:05 (25 mins)

California Investigator

08:05 - 08:30 (25 mins)

Blood Relatives

08:30 - 09:20 (50 mins)

Murder Comes To Town

09:20 - 10:10 (50 mins)

I Am Homicide

10:10 - 11:00 (50 mins)

The Locator

11:00 - 11:25 (25 mins)

The Locator

11:25 - 11:50 (25 mins)

I Almost Got Away With It

11:50 - 12:40 (50 mins)

California Investigator

12:40 - 13:05 (25 mins)

California Investigator

13:05 - 13:30 (25 mins)

Blood Relatives

13:30 - 14:20 (50 mins)

Murder Comes To Town

14:20 - 15:10 (50 mins)

Nightmare Next Door

15:10 - 16:00 (50 mins)

The Locator

16:00 - 16:25 (25 mins)

The Locator

16:25 - 16:50 (25 mins)

I Almost Got Away With It

16:50 - 17:40 (50 mins)

California Investigator

17:40 - 18:05 (25 mins)

California Investigator

18:05 - 18:30 (25 mins)

Blood Relatives

18:30 - 19:20 (50 mins)

Murder Comes To Town

19:20 - 20:10 (50 mins)

Betrayed

20:10 - 21:00 (50 mins)

The Real Story With Maria Elena...

21:00 - 21:50 (50 mins)

Destroyed In Seconds

21:00 - 21:25 (25 mins)

What Happened Next?

21:25 - 21:50 (25 mins)

What Happened Next?

21:50 - 22:15 (25 mins)

Destroyed In Seconds

22:15 - 22:40 (25 mins)

Destroyed In Seconds

22:40 - 23:05 (25 mins)

Destroyed In Seconds

23:05 - 23:30 (25 mins)

Nextworld

23:30 - 00:20 (50 mins)

Nextworld

00:20 - 01:10 (50 mins)

Strangest Weather On Earth

01:10 - 02:00 (50 mins)

Strangest Weather On Earth

02:00 - 02:50 (50 mins)

Bear Grylls: Born Survivor

02:50 - 03:40 (50 mins)

Bear Grylls: Born Survivor

03:40 - 04:30 (50 mins)

Bear Grylls: Born Survivor

04:30 - 05:20 (50 mins)

How It's Made

05:20 - 05:40 (20 mins)

How It's Made

05:40 - 06:00 (20 mins)

Kenny The Shark

06:00 - 06:25 (25 mins)

Kids Vs Film

06:25 - 06:50 (25 mins)

Animal Planet's Most Outrageous

06:50 - 07:40 (50 mins)

How It's Made

07:40 - 08:05 (25 mins)

How It's Made

08:05 - 08:30 (25 mins)

Nextworld

08:30 - 09:20 (50 mins)

MythBusters

09:20 - 10:10 (50 mins)

Animal Planet's Most Outrageous

10:10 - 11:00 (50 mins)

Bear Grylls: Born Survivor

11:00 - 11:50 (50 mins)

How It's Made

11:50 - 12:15 (25 mins)

How It's Made

12:15 - 12:40 (25 mins)

Strangest Weather On Earth

12:40 - 13:30 (50 mins)

Kenny The Shark

13:30 - 13:55 (25 mins)

Kids Vs Film

13:55 - 14:20 (25 mins)

Animal Planet's Most Outrageous

14:20 - 15:10 (50 mins)

Nextworld

15:10 - 16:00 (50 mins)

Kids Do The Craziest Things

16:00 - 16:25 (25 mins)

Kids Do The Craziest Things

16:25 - 16:50 (25 mins)

Dirty Jobs

16:50 - 17:40 (50 mins)

Destroyed In Seconds

17:40 - 18:05 (25 mins)

Destroyed In Seconds

18:05 - 18:30 (25 mins)

How It's Made

18:30 - 18:55 (25 mins)

How It's Made

18:55 - 19:20 (25 mins)

MythBusters

19:20 - 20:10 (50 mins)

Kids Do The Craziest Things

20:10 - 20:35 (25 mins)

Kids Do The Craziest Things

20:35 - 21:00 (25 mins)

Dirty Jobs

21:00 - 21:50 (50 mins)

Queens Of The Savannah

21:00 - 21:55 (55 mins)

Tanked

21:55 - 22:50 (55 mins)

Tanked

22:50 - 23:45 (55 mins)

The Lion Man

23:45 - 00:10 (25 mins)

The Lion Man

00:10 - 00:40 (30 mins)

The Lion Man

00:40 - 01:05 (25 mins)

The Lion Man

01:05 - 01:35 (30 mins)

The Lion Man

01:35 - 02:00 (25 mins)

The Lion Man

02:00 - 02:25 (25 mins)

The Lion Man

02:25 - 02:50 (25 mins)

The Lion Man

02:50 - 03:15 (25 mins)

The Lion Man

03:15 - 03:40 (25 mins)

The Lion Man

03:40 - 04:02 (22 mins)

The Lion Man

04:02 - 04:27 (25 mins)

The Lion Man

04:27 - 04:49 (22 mins)

Untamed China With Nigel Marven

04:49 - 05:36 (47 mins)

Night

05:36 - 06:00 (24 mins)

Night

06:00 - 06:25 (25 mins)

Dr Jeff: Rocky Mountain Vet

06:25 - 07:15 (50 mins)

Wildest Africa

07:15 - 08:10 (55 mins)

The Lion Man

08:10 - 08:35 (25 mins)

The Lion Man

08:35 - 09:05 (30 mins)

Tanked

09:05 - 10:00 (55 mins)

Dr Jeff: Rocky Mountain Vet

10:00 - 10:55 (55 mins)

Cats 101

10:55 - 11:50 (55 mins)

Wildest Africa

11:50 - 12:45 (55 mins)

Swimming With Monsters: Steve...

12:45 - 13:40 (55 mins)

The Lion Man

13:40 - 14:05 (25 mins)

The Lion Man

14:05 - 14:35 (30 mins)

Tanked

14:35 - 15:30 (55 mins)

Swimming With Monsters: Steve...

15:30 - 16:25 (55 mins)

Animal Cops Houston

16:25 - 17:20 (55 mins)

Lone Star Law

17:20 - 18:15 (55 mins)

Tanked

18:15 - 19:10 (55 mins)

Dr Jeff: Rocky Mountain Vet

19:10 - 20:05 (55 mins)

Animal Cops Houston

20:05 - 21:00 (55 mins)

Lone Star Law

21:00 - 21:55 (55 mins)