TV Guide

China

09:20 - 10:10 (50 mins)

1/3

10:10 - 10:35 (25 mins)

1/4

10:35 - 11:00 (25 mins)

14/13

11:00 - 11:25 (25 mins)

16/1

11:25 - 11:50 (25 mins)

In A Flash

11:50 - 12:40 (50 mins)

How To Kill An Asteroid

12:40 - 13:30 (50 mins)

14/13

13:30 - 13:55 (25 mins)

16/1

13:55 - 14:20 (25 mins)

Roscoe The Menace

14:20 - 15:10 (50 mins)

China

15:10 - 16:00 (50 mins)

Cat Escape

16:00 - 16:50 (50 mins)

Fermenting Donuts

16:50 - 17:40 (50 mins)

1/5

17:40 - 18:05 (25 mins)

1/6

18:05 - 18:30 (25 mins)

Run For Your Life

18:30 - 19:20 (50 mins)

Mars Is Ours

19:20 - 20:10 (50 mins)

Hammers/Swiss Cheese/Roller Skates

20:10 - 20:35 (25 mins)

Carbon Fibre Bikes/Chandeliers/Pens

20:35 - 21:00 (25 mins)

Guatemala

21:00 - 21:50 (50 mins)

Run For Your Life

21:50 - 22:40 (50 mins)

Mars Is Ours

22:40 - 23:30 (50 mins)

1/5

23:30 - 23:55 (25 mins)

1/6

23:55 - 00:20 (25 mins)

Hammers/Swiss Cheese/Roller Skates

00:20 - 00:45 (25 mins)

Carbon Fibre Bikes/Chandeliers/Pens

00:45 - 01:10 (25 mins)

Cat Escape

01:10 - 02:00 (50 mins)

Fermenting Donuts

02:00 - 02:50 (50 mins)

Guatemala

02:50 - 03:40 (50 mins)

Run For Your Life

03:40 - 04:30 (50 mins)

Mars Is Ours

04:30 - 05:20 (50 mins)

Hammers/Swiss Cheese/Roller Skates

05:20 - 05:40 (20 mins)

Carbon Fibre Bikes/Chandeliers/Pens

05:40 - 06:00 (20 mins)

1/5

06:00 - 06:25 (25 mins)

1/6

06:25 - 06:50 (25 mins)

Cat Escape

06:50 - 07:40 (50 mins)

Hammers/Swiss Cheese/Roller Skates

07:40 - 08:05 (25 mins)

Carbon Fibre Bikes/Chandeliers/Pens

08:05 - 08:30 (25 mins)

Fermenting Donuts

08:30 - 09:20 (50 mins)

Guatemala

09:20 - 10:10 (50 mins)