TV Guide

23:55 - 00:45 (50 mins)

Out Of Africa

00:45 - 01:30 (45 mins)

Hippo Island

01:30 - 02:15 (45 mins)

Gander Mountain 2

02:15 - 03:00 (45 mins)

Craftsman/Die Hard 1

03:00 - 03:45 (45 mins)

Craftsman/Die Hard 2

03:45 - 04:30 (45 mins)

Klipsch Bike

04:30 - 05:15 (45 mins)

Viega Corporation

05:15 - 06:00 (45 mins)

Puffins n'Cream

06:00 - 06:25 (25 mins)

12/15

06:25 - 06:45 (20 mins)

1/8

06:45 - 07:10 (25 mins)

Dude, Where's My Locker?

07:10 - 07:30 (20 mins)

Levitating Lighthouse

07:30 - 08:20 (50 mins)

We Can Work This Out

08:20 - 09:15 (55 mins)

Arma-Get-It-On

09:15 - 10:10 (55 mins)

Mobility, Mo' Problems

10:10 - 11:05 (55 mins)

Viega Corporation

11:05 - 12:00 (55 mins)

Record High Recording Studio

12:00 - 13:00 (60 mins)

13:00 - 13:30 (30 mins)

Cindy Hayden: Voodoo Child

13:30 - 14:00 (30 mins)

Into The Frying Pan

14:00 - 15:00 (60 mins)

BSN Bike

15:00 - 16:00 (60 mins)

Butter Up!

16:00 - 16:30 (30 mins)

12/16

16:30 - 17:00 (30 mins)

African Safari Hut

17:00 - 18:00 (60 mins)

One Small Flush for Man

18:00 - 19:00 (60 mins)

1/10

19:00 - 19:30 (30 mins)

Storage Wars: Extreme Edition!!!!

19:30 - 20:00 (30 mins)

Planes, Cranes, And Virgin Claims

20:00 - 21:00 (60 mins)

Dredge Down

21:00 - 22:00 (60 mins)

The Double Hunt

22:00 - 23:00 (60 mins)

African Safari Hut

23:00 - 23:55 (55 mins)