TV Guide

The Sound Of Silence

22:55 - 23:50 (55 mins)

Hidden Truths

23:50 - 00:45 (55 mins)

Buried Alive

00:45 - 01:40 (55 mins)

House Of Sorrows

01:40 - 02:35 (55 mins)

02:35 - 03:30 (55 mins)

Hidden Truths

03:30 - 04:25 (55 mins)

The Killer In The Corn

04:25 - 05:20 (55 mins)

Long-Distance Murder

05:20 - 06:10 (50 mins)

The Last Summer

06:10 - 07:00 (50 mins)

Deadly Deceit

07:00 - 07:25 (25 mins)

A Deadly Dream

07:25 - 08:15 (50 mins)

Home Scary Home

08:15 - 08:40 (25 mins)

After School Showdown

08:40 - 09:10 (30 mins)

Tainted Love

09:10 - 10:05 (55 mins)

Not In Kansas Anymore

10:05 - 11:00 (55 mins)

Long-Distance Murder

11:00 - 11:55 (55 mins)

6/9

11:55 - 12:50 (55 mins)

Got To Escape In My Underwear

12:50 - 13:45 (55 mins)

Playing Doctor

13:45 - 14:40 (55 mins)

Fatal Obsession

14:40 - 15:35 (55 mins)

Secrets Of The Desert

15:35 - 16:30 (55 mins)

6/10

16:30 - 17:25 (55 mins)

Love And War

17:25 - 17:50 (25 mins)

A Helping Hand

17:50 - 18:20 (30 mins)

Got To Impersonate A Guard

18:20 - 19:15 (55 mins)

Searching For Mr Wrong

19:15 - 20:10 (55 mins)

Rock n'Roll Nightmare

20:10 - 21:05 (55 mins)

Good Cop, Bad Cop

21:05 - 22:00 (55 mins)

22:00 - 22:55 (55 mins)

22:55 - 23:50 (55 mins)