TV Guide

05:15 - 06:00 (45 mins)

06:00 - 06:45 (45 mins)

One Step At A Time

06:45 - 07:30 (45 mins)

Theresa Crashes Victoria's Date

07:30 - 08:15 (45 mins)

In the Spotlight

08:15 - 08:40 (25 mins)

The First Dress Syndrome

08:40 - 09:05 (25 mins)

Best Laid Plans

09:05 - 09:30 (25 mins)

The Be True To Yourself Show

09:30 - 09:55 (25 mins)

The Everyone's An Expert Show

09:55 - 10:20 (25 mins)

No Dress, No Suit, No Venue, Oh My!

10:20 - 11:10 (50 mins)

Tuscan Sunset

11:10 - 12:00 (50 mins)

Fire and Ice

12:00 - 12:25 (25 mins)

Glow-In-The-Dark Cake

12:25 - 12:50 (25 mins)

Camp Carlo's

12:50 - 13:20 (30 mins)

Snowed Out

13:20 - 13:45 (25 mins)

Easter Bake

13:45 - 14:15 (30 mins)

14:15 - 15:10 (55 mins)

Renee's Story

15:10 - 17:00 (110 mins)

Pooh On Strike

17:00 - 18:00 (60 mins)

The Right To Bare Arms Show

18:00 - 18:30 (30 mins)

The All That Glitters Show

18:30 - 19:00 (30 mins)

We Kind Of Like To Splurge

19:00 - 20:00 (60 mins)

20:00 - 21:00 (60 mins)

21:00 - 22:00 (60 mins)

A Pumpkin In The Oven

22:00 - 23:00 (60 mins)

Battle of the Bulge

23:00 - 23:55 (55 mins)

Self-Destruct

23:55 - 00:45 (50 mins)

The Garth Complex

00:45 - 01:30 (45 mins)

Weight N'See

01:30 - 02:15 (45 mins)

Fat Free

02:15 - 03:00 (45 mins)

One Step At A Time

03:00 - 03:45 (45 mins)

You Have To Fight For It

03:45 - 04:30 (45 mins)

The Right To Bare Arms Show

04:30 - 04:55 (25 mins)

The All That Glitters Show

04:55 - 05:15 (20 mins)

We Kind Of Like To Splurge

05:15 - 06:00 (45 mins)